Karkkipurkkini

Tässä kuvassa on karkkipurkkini tämänhetkinen sisältö. Pari välipalakeksiä, joita lähikauppa lahjoitti asiakkailleen sekä virolaisia karkkeja, mitkä taisin laittaa purkkiin elokuussa.

Suklaalevyn taisin ostaa heinäkuussa, mutta joka tapauksessa sitä on nakerreltu hissukseen, ja vieläkin on pari riviä jäljellä. Pyykkipoika sulkee pussillisen jumborusinoita, jotka ostin ehkä viikko sitten.

Minusta on mukavaa, että kotona on karkkipurkki, jossa tiedän olevan jotain hyvää. Monasti on tapahtunut, että olen kotimatkalla ajatellut ensin meneväni kauppaan, mutta sitten olenkin muistanut karkkipurkkini, ja kauppareissu on jäänyt väliin.

Olen joskus miettinyt niitä ohjelmia, joissa ihmisten ruokavaliota laitetaan kuntoon ja käydään heittämässä kaikki roskaruoka pois keittiöstä. Ollessani lihavimmillani minulta ei olisi löytynyt mitään ylimääräistä, sillä ahmin kaiken heti ja vain tylsimmät mahdolliset perusrusinat säilyivät hetken.

En olisi uskonut viisi vuotta sitten, että tällainen on mahdollista, mutta pikku hiljaa siedättymällä tämä on onnistunut, ja olen hyvin tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.