Aamiaiseni tänään

Yllä olevassa kuvassa on tänä aamuna syömäni aamupala. Tavallisuudesta poiketen annoksesta puuttuu vihreä väri, sillä yleensä syön kurkkua tai salaattia. Nyt molemmat olivat loppuneet, eikä kesäkurpitsa houkutellut.

Kuvassa näkyy paljon ruskeaa väriä, jota tuli manteleista ja paahdetusta härkäpavuista. Yllättävän mukavan makuisia nuo paahdetut härkäpavut, joita söin saadakseni proteiinia. Taisinpa myös saada rapeaa rasvaa ja suolaa.  Monasti syön keitetyn munan aamulla, mutta tänä aamuna olivat kananmunat loppuneet jääkaapista.

Tosin nyt kyllä hieman hämmästyin, kun katsoin tarkemmin paahdettujen härkäpapujen tuoteselostetta. Olen syönyt 120 g pussista ehkä viisi annosta, joten annos olisi 24 g. Yhdessä annoksessa on proteiinia toki 6,5 g, mutta energiaa tulee 480 kJ eli 115 kcal.

Porkkana toi oranssin värin, paprikasuikaleet punaista ja keltaista ja muutama viinirypäle haalean violettia. Puuron päällä olevista pensasmustikoista tulee sitten kunnolla sinistä väriä.

Äsken kävin lähimarketissa. Nyt on taas vihreää väriä kurkun ja Kartanonsalaatin muodossa, ja sain myös ostettua kananmunia. Hassua miten kaupungissa kaupassa käyminen on olevinaan niin vaikeaa. Mökiltä kauppaan on yli kaksikymmentä kilometriä. Toisaalta kaupassa käyminen kesällä on kuin huvia, mutta silloin eivät muut asiat paina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.