Tottumuksen muodostuminen

Olen innostunut juomaa kuumaa juomaa töistä palattuani, sillä on ollut pikkaisen kylmää  kävellä. Onhan se vähän hassua juoda glögiä vielä loppiaisen jälkeen, mutta nyt on ollut edullista kokeilla erilaisia glögejä. Luultavasti glögien loputtua teen kuuman juoman mustaherukkamehuun.

Nautin siitä, että on jotain mukavaa kotiin mennessä. Pieni hetki itseä varten, jolloin istuskelen sohvalla, ihailen uusia verhoja ja siemailen glögiä. Ehkä sokeripitoinen juoma ei ole kaikkein terveellisin, mutta ajoittainen halu ostaa kotimatkalla karkkia on kuitenkin kovasti pienentynyt.

Hahmotan laihtumiseni nyt niin, että minun pitäisi moneen tilanteeseen oppia uusia ja kohtuullisen terveellisiä tottumuksia, jotka tukisivat myös mahdollisen stressin iskiessä.

Mielikuvani on, että jotain tapaa pitäisi tehdä ainakin kuukauden verran, jotta siitä tulisi tottumus. Lisäksi ainakin minun on aivan turha yrittää oppia montaa eri tapaa yhtä aikaa, vaan opettelen vain yhden asia kerrallaan.

Yllä oleva kuva on jääkaapin viileäosasta eilen aamupäivällä. Pikkaisen lohkaistu lanttu ja hieman vajaa punakaali pötköttävät vasemmanpuoleisessa alalokerossa, ja oikeanpuoleisessa lokerossa loikoilee pussillinen porkkanoita.

Keskihyllyllä kurkkua oli tuossa vaiheessa enää pikkupätkä jäljellä. Sitruunan kuorta on toissapäivänä vähän raaputettu jugurttikastikkeeseen kasvispyöryköiden päälle. Myskikurpitsasta en edes vielä tiedä, mitä siitä tekisin, mutta eiköhän netistä löydy ohjeita.

Ylimmällä hyllyllä on yllättävän paljon tomaatteja, sillä yleensä ne loppuvat ensimmäisinä. Muovipussissa vasemmalla oli omenia, hyllyllä on lisäksi appelsiini sekä kiivi.

Tänään on tarkoitus vielä käydä kaupassa, ja ainakin jotain vihreää pitää ostaa. Tiedän myös, että mukaan tulee tarttumaan kaikenlaista kiinnostavaa hevi-osastolta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.