Uusi uimapuku

Mökiltä lähtiessä oli sen verran tohakkaa, että uimapuku unohtui kuistille. En todellakaan tajunnut katsoa, että kuisti oli tyhjä, ja sinne jäi paitsi vanha pyyhe niin myös vanha uimapuku. Tajusin kyllä muutaman tunnin ajettuani, että uimapuku jäi, mutta eihän sitä kannattanut lähteä hakemaan.

Se kuistille jäänyt uimapuku on yli kymmenen vuotta vanha. Ostin sen käytettynä, kun se tuntui istuvan minulle, mikä on aika harvinaista. Nyttemmin se on vähän löystynyt lantiolta, ja lisäksi se alkaa olla liian pitkä. Yllättävästi tämä uimapuku on pysynyt ehjänä tähän saakka, tosin käyttöäkin on ollut aika harvakseltaan. Joten kiitos Ulla, kun myit aikoinaan sen uimapuvun, siitä oli paljon iloa!

Viikonloppuna olen menossa uimaan Sirkan kanssa, joten tilalle oli hankittava uusi uimapuku. Kauppaan oli lähdettävä, mikä oli minulle vastenmielistä. Olen möhömahainen, rintava, kapealanteinen ja lyhyt, eikä minunlaiselle vartalolle juuri valmisteta uimapukuja, joten ihan suosiolla menin erikoisliikkeeseen.

Kiintoisaa oli havaita, että olisin kyllä saanut istuvat bikinit, koska niistä saa ylä- ja alaosan ostettua erikseen. En vain pitänyt kangaskaistojen välissä pullottavasta möhömahasta, joten se ostos jäi tekemättä. Tankineja ei ollut minun kokoani, enkä niin paljoa saanut aikaiseksi, että olisin lähtenyt toiseen erikoisliikkeeseen.

Oli mielenkiintoista huomata, että koska olen pikkuisen laihtunut, niin mahdun pikkuisen pienempään uimapukuun kuin oletin. Lisäksi lyhyyteni takia jouduin lyhennyttämään olkahihnoja.

Aivan lempivärini tuo vihreä-musta-sekoitus ei ole, mutta menköön nyt vähän aikaa. Täytyy toivoa, että laihdun taas sen verran, että on järkevää ostaa uusi uimapuku. Ja toivottavasti sisko muistaa ottaa mukaansa vanhan uimapukuni, kun seuraavan kerran käy mökillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.