Kappas!

Kävin keskiviikkona 15.4.2020 vaa’alla, ja painoni oli pudonnut puoli kiloa edellisestä lukemasta. Maaliskuun vertailukelpoinen painoni oli tasan 81 kg, ja nyt se oli 80,5 kg.

En todellakaan ole viettänyt mitään hyveellistä elämää, vaan paheisiini on viimeisen kuukauden aikana kuulunut muun muassa:

 • 550 g suklaata
 • ns. töhnämunat 136 g
 • perinteinen pääsiäismuna 52 g suklaata
 • puolisen kiloa turkkilaisia rusinoita
 • kaksi tuokkosellista mämmiä
 • valmista vaniljakastiketta 2 dl
 • lammaspataa
 • kohtuudella punaviiniä

Kaikkiaan olen siis syönyt viimeisen kuukauden aika yli 700 g  suklaata. Ostin 17.3.2020 tarjouksesta kympillä kilon suklaata, josta olen syönyt puolet. Toinen suklaalevy oli uutuus, jota en ole ennen maistanut, mutta toinen levy oli vanha tuttavuus. Hyviä olivat!

Edelleen karkkipurkissa on helmikuun lopussa ostamastani 200 g levystä jäljellä vielä 150 g, mutta sen erikseen alumiinifolioon käärimäni 50 g olen nyt jo syönyt.

Olen syönyt lähes aina ruokapöydän ääressä, jolloin syöminen on tietoisempaa. Lisäksi tuosta ”syntilistasta” olen kerralla syönyt vain perinteisen 52 g pääsiäismunan, kaikkea muuta olen muun aterioinnin ohessa syönyt pikku hiljaa.

Sinänsä hienoa tajuta, että minäkin voin syödä herkkuja järkevämmän määrän, ja että kehitys on mahdollista jopa minun kaltaiselle paatuneelle karkkihiirelle. On mahdollista, että ensi pääsiäisenä minulle riittää yksi tuokkosellinen mämmiä ja ehkä suklaankin määrä jää pienemmäksi.

Muutos ei omalla kohdallani ole tapahtunut niin, että miettisin määriä, mitä saan ja mitä en saa syödä. Vaan pikemminkin niin, että olen pyrkinyt syömään ravitsevasti, säännöllisesti ja lähes aina ruokapöydän ääressä.

Kun katson tuota listaa, niin olen todella tyytyväinen, etten ole lihonut varsinkaan tässä koronakurimuksessa, kun pitää pysytellä kotona. Monasti aiemmin minulle on käynyt kuten postauksessa Pah! kuvaan, että luulen laihtuneeni, mutta toisin on käynyt.

Koronaa tai virallisesti covid-19 -sairautta olen hämmästellyt jo postauksieni lopuissa 25.2.3.3.  ja  17.3. Olin väärässä, kun ajattelin koronan olevan kuin ärhäkkä flunssa, mutta tauti onkin oireettomien levittämä keuhkokuume eli häijy ja vakava.

Esimerkiksi lentojen määrä on vähentynyt merkittävästi. Alla on kuva keskiviikon 18.3.2020 lennoista (oli 24.3. postauksessani) ja seuraava kuva on otettu keskiviikkona 15.3.2020.

Muutos on melkoinen, sillä edellisessä kuvassa on peruttuja lentoja perä perään, ja seuraavassa kuvassa kaikki päivän lennot ja osa seuraavistakin mahtuvat yhdelle sivulle.

Nyt siirryn aivan toiseen aiheeseen. Perjantaina 17.4.2020 kävin Tuijan kanssa kävelyllä turvaväliä noudattaen, ja sain juteltua blogini tilanteesta. Olen osallistunut useimpiin MyMaD:iksi nimittämäni opintokokonaisuuden kursseille, jonka kurssilla Sisältömarkkinointistrategia ja sisällön tuottaminen päädyin siihen, että voisin kokeilla tuotemahdollisuuksien testausta.  Joten tässä, ta-daa!

Tule mukaan testaustiimiin!

Olen laihtunut pysyvästi kahdeksan kiloa, mikä on pysynyt poissa neljä vuotta. Olen tehnyt erilaisia kokeiluja, joista voit hyötyä liittymällä testaustiimiin.

Testaustiimissä voit tutustua mukaviin ihmisiin sekä laihtua pysyvästi. Tutustu tapaani, joka perustuu ravitsevan ruoan antamaan kylläisyyteen, lempeään palautumiseen ja kiinnostaviin tavoitteisiin. Liikuntaa ei varsinaisesti lisätä, vaan muutetaan maltillisesti ruokavaliota sekä toiminta- ja ajattelutapoja.

Etsin testaustiimiin sinua, jos

 • Painoindeksisi on nyt yli 30 ja lopullinen tavoitteesi on välillä 22–25.
  Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi 165-senttisen alkupaino on yli 82 kiloa, ja tavoitteena on 60–68 kiloa.
 • Haluat laihtua pysyvästi.
 • Hyväksyt hitaan laihtumisen, sillä jokainen poistunut kilo on jo voitto.
 • Sinuun voi ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse ja videonpalaverin avulla
 • Voit olojen normalisoiduttua tulla tapaamisiin Länsi-Helsinkiin.

Jos kiinnostuit, niin kerro ainakin, miksi kiinnostuit ja miten sinuun saa yhteyden. Lähetä viestisi viimeistään tiistaina 5.5.2020 alla olevalta lomakkeelta kommenttina.

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, ja voit lopettaa koska tahansa. En julkaise kommenttiasi, vaan otan sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän aikana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.